Het begin van Yerse gaat terug tot 1964 in Barcelona. Het familiebedrijf dat vandaag de dag nog steeds een referentie is in breigoed. De heer Generó was een visionair die wist dat het merk boven alles een gevoel voor mode en kwaliteit moest uitstralen.

Dit principe is onveranderd gebleven, samen met hun wens om duurzaam te zijn door texturen en materialen te introduceren die milieuvriendelijk zijn en bijdragen aan het welzijn van mensen. Zij creëren ontwerpen die hun sporen achterlaten, geleid door vrouwelijke intuïtie, met het hart op traditie en hun ogen op de toekomst gericht.

YERSE werkt met fijne en zeer duurzame materialen die hun in staat stellen om verantwoorde collecties te creëren. Meer dan 90% van de collecties zijn gemaakt met vezels van natuurlijke oorsprong en 28% met organische materialen. Elk seizoen gaat YERSE een stap verder en introduceren zij nieuwe milieuvriendelijke materialen.

Het ontwerp komt nog steeds uit eigen huis
YERSE weet hoe, wanneer en waar ze elke draad moeten plaatsen, zodat de kleding de vrouwelijkheid accentueert van de vrouw die ze draagt.
YERSE kiest voor de beste stoffen, zij werken aan de afwerkingen, zij naaien elk stuk met de grootste zorg, terwijl ze tegelijkertijd op zoek zijn naar hun karakteristieke onderscheidende touch.

Zij creëren unieke prints en mixen materialen om maximaal comfort te bieden. YERSE houdt altijd in gedachten hoe zij de kwaliteit kunnen garanderen die ervoor zorgt dat hun kleding lang perfect blijft.