Houdt uw klant van luxe en kwalitatief hoogwaardige kleding? Dan is de Wolford vrouw ook uw klant. Wolford biedt buitengewone en uitzonderlijke skinwear aan van Europese herkomst. Duurzame en sterke tights and bodywear die zo comfortabel en zacht aanvoelen, als een tweede huid.

Wolford, opgericht in 1950 in Bregenz, Oostenrijk, is marktleider in hoogwaardige skinwear, RTW en sportwear.

In de decennia van het bestaan ​​hebben zij tal van productinnovaties geproduceerd, waarvan sommige vandaag de dag nog steeds bestsellers zijn. 

Ze worden vertegenwoordigd door 229 monobrand-winkels en meer dan 2500 retailpartners wereldwijd in ongeveer 45 landen. Wolford heeft 1320 employees en gebruiken ze dagelijks 281.000 km garen.

Het Oostenrijkse bedrijf vervaardigt uitsluitend in Europa producten in overeenstemming met de strengste ecologische en sociaal duurzame normen: 

Wolford creëert zijn ontwerpen in de Italiaanse hoofdstad Milaan en produceert zijn creaties in het hoofdkantoor in Bregenz bij het Bodenmeer, evenals in de Sloveense stad Murska Sobota – beide regio’s met een lange geschiedenis en een illustere traditie van textielproductie.

Wolford producten zijn voortdurend aanwezig op het podium van de wereld: in het theater, in films en op televisie. Vooraanstaande kunstenaars, acteurs en zangers vertrouwen op de kwaliteit en exclusiviteit van Wolford producten voor hun optredens.

Wolford is een wereldwijd en beursgenoteerd gerenomeerd modemerk. Het merk staat voornamelijk bekend om haar moderniteit, schoonheid, innovatie en de pure vrouwelijke uitstraling.Het specialisme van Wolford is Beenmode. Hiermee is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wolford5-1.jpg

Elk product van Wolford is uniek en gebaseerd op het natuurlijke vrouwelijke silhouet. Wolford staat voor hoge kwaliteit en comfort. Bijzondere weeftechnieken, gemakkelijke verzorging en een perfecte pasvorm zijn eigenschappen waaraan je een Wolford product herkent.

Naast dat Wolford staat voor de kwaliteit van haar kleding, heeft het bedrijf ook veel ingezet op de ontwikkeling van haar producten. Het merk heeft samenwerkingspartners opgezet met internationale mode- ontwerpers zoals Valentino.