Wereldwijd heeft het modemerk Wolford de harten veroverd van miljoenen vrouwen. Ook in Nederland kan het merk rekenen op een vaste schare fans. Wolford is in 1949 gestart in Bregenz. Tot op vandaag kent het merk een geschiedenis van vakmanschap, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Houdt uw klant van luxe en kwalitatief hoogwaardige kleding? Dan is de Wolford vrouw ook uw klant. Wolford biedt buitengewone en uitzonderlijke skinwear aan van Europese herkomst. Duurzame en sterke tights and bodywear die zo comfortabel en zacht aanvoelen, als een tweede huid.

Wolford heeft een eigen fabriek heeft in Europa, waar de producten nog met de hand gecontroleerd worden. Ook worden de producten van Wolford met enige regelmaat – en terecht – op een podium gedragen. De geschiedenis van Wolford is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de mode. Invloeden vanuit de kunst, cultuur, architectuur en tijdgeest zijn van invloed op de stijl. Toch heeft het luxe merk al zes decennia een eigen, kenmerkende elegantie die als een rode draad door de geschiedenis van Wolford loopt.

Wolford is een Oostenrijks label, in 1949 opgericht door Walter Palmer en Reinhold Wolf. Sinds haar oprichting in 1950 ontwikkelde Wolford zich van lokale kousenproducent tot wereldwijd luxueus fashionmerk.

Wolford producten zijn voortdurend aanwezig op het podium van de wereld: in het theater, in films en op televisie. Vooraanstaande kunstenaars, acteurs en zangers vertrouwen op de kwaliteit en exclusiviteit van Wolford producten voor hun optredens.

Met haar hoofdkantoor in Bregenz aan het Bodenmeer en een productiebedrijf in Slovenië heeft Wolford inmiddels 120 eigen winkels, 600 departement Stores, ruim 3.000 verkooppunten in meer dan 60 landen. Wolford heeft 1354 employees, gebruiken ze dagelijks 281.000 km garen per dag.

Wolford is een wereldwijd en beursgenoteerd gerenomeerd modemerk. Het merk staat voornamelijk bekend om haar moderniteit, schoonheid, innovatie en de pure vrouwelijke uitstraling.Het specialisme van Wolford is Beenmode. Hiermee is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk.

Tegenwoordig staat Wolford bekend zowel om haar beenmode maar ook vooral om de Bodywear, Prachtige Ready to Wear en Lingerie. Daarnaast heeft Wolford ook een waanzinnige Beach collectie en bijzondere accessoires.

Elk product van Wolford is uniek en gebaseerd op het natuurlijke vrouwelijke silhouet. Wolford staat voor hoge kwaliteit en comfort. Bijzondere weeftechnieken, gemakkelijke verzorging en een perfecte pasvorm zijn eigenschappen waaraan je een Wolford product herkent.

Naast dat Wolford staat voor de kwaliteit van haar kleding, heeft het bedrijf ook veel ingezet op de ontwikkeling van haar producten. Het merk heeft samenwerkingspartners opgezet met internationale mode- ontwerpers zoals Valentino.